loading.gif
mobile-banner-bg

Ağustos Ayı İlçe Danışma Meclisi

...
15 Ağustos 2015 - Cumartesi

Ağustos Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı

Beşiktaş İlçe Başkanlığınca düzenlenen Ağustos ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Milletvekilimiz Sn.Sevim SAVAŞER, İlçe Başkanımız Sn.Ferşat YILDIRIM, İl Yönetim Kurulu Üyemiz Sn.Mutlu BOZKURT ve ilçe teşkilatımızın katılımlarıyla gerçekleşti. 

Yoğun istişare ve müzakereyle gerçekleşen programda, İlçe Başkanımız Sn.Ferşat YILDIRIM, aziz şehitlerimizi yad ederek başladığı açılış konuşmasında, milletimizin geleceğinin teminatı, ülkemizin müreffeh yarınlarının tek umudu partimizin 14. kuruluş yıldönümünü kutlayarak, kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür etti.

YILDIRIM, kuvvetle muhtemel yapılacak olan genel seçimlerin tekrarı öncesinde gerekli değerlendirme ve çalışmaların yapılarak, teşkilatımızın her konuda her daim hazır olduğunu ifade etti.

Yapılan müzakarelerden sonra protokol konuşmalarında söz alan İl Yönetim Kurulu Üyemiz Sn.Mutlu BOZKURT, samimiyetle dökülen her ter damlasının, başarının anahtarı olacağını vurguladı. BOZKURT, Beşiktaş teşkilatının gerek genel seçimlerde gerekse de Ramazan ayı çalışmalarında bu başarıyı elde ettiğini ve yeni bir zafere daha hazır olduğunu ifade etti.

Protokol konuşmalarının sonunda söz alan Milletvekilimiz Sn.Sevim SAVAŞER, milletimizin teveccühünü en yüksek şekilde gören partimizin, asla durmadan ve heyacanını yitirmeden ülkemiz için çalışmaya devam edeceğini belirtti. 

Beşiktaş ilçe teşkilatıyla kısa zamanda çok yol yürüdüklerini belirten SAVAŞER, AK Parti olarak milletimize karşı sahip olduğumuz büyük sorumluluk ve görev bilinciyle ülkemizin geleceğine yönelik en ufak şüphe doğmadan ilerlemeye devam etmesi için gerekli tüm takibin ve çalışmaların yapıldığını kaydetti.