loading.gif
mobile-banner-bg

'Cumhur' Oylarına Sahip Çıkacak

'Cumhur' Oylarına Sahip Çıkacak
18 Mart 2023 - Cumartesi

MHP İstanbul İl Başkanı Sertel Selim, Ol Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe'yi ziyaret etti. İl Başkanımız Kabaktepe, "Cumhur İttifakı'nın enerjisiyle sandıkta başarıyla çıkacağız" dedi.

MHP İstanbul İl Başkanı Sertel Selim ile MHP İstanbul İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe'yi ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede gündeme ilişkin meseleler ele alındı.

Görüşmenin ardından her iki il başkanı basın mensuplarına açıklama yaptı. Cumhur İttifakı'nın sandıklara sahip çıkacağını vurgulayan Kabaktepe, "Özellikle muhalefet kesimleri, bugünden bir takım manipülatif hareketlerle o günkü başarısızlıklarını örtmek için sanki sandık üzerinde spekülatif söylemler geliştirmeye çalışıyorlar. Buradan çağrımız şu, yasamız, hukukumuz bellidir. Hangi siyasi partilerin sandıkta temsilci bulunduracağı bellidir. Hukuka saygılı olarak bir şekilde bu süreci yürütmelerini söylüyoruz. Türkiye demokratik süreç içerisinde seçimleri dünyada en iyi ve güzel yapan ülkelerden olmuştur. 2014'te, 2018'de, 2019'da böyle oldu, 2023 seçimlerinde de böyle olacaktır. Sandıkta biz Cumhur İttifakı paydaşları olarak tüm tedbirlerimizi aldık, hazırlıklarımızı tamamladık. En son İstanbul'da 32 bin civarında sandık vardı. 60 binin üzerinde sandık görevlimiz tamam. Cumhur İttifakı milletimiz adına sandıklara sahip çıkacak. Adayımız belli, kararımız net." dedi.

OMUZ OMUZA MÜCADELE EDECEĞİZ 

Cumhur İttifakı olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiklerini söyleyen Selim, "Genel Başkanımızın tabiriyle 'Pazara kadar değil mezara kadar.' diyorum. Seçimlerde hep beraber omuz omuza, yürek yüreğe mücadele vereceğiz." ifadelerini kullandı.